⚠️ JANUARUDSALG 60% RABAT + GRATIS LEVERING ⚠️

COVID-19

Vi har fuld lagerbeholdning og leverer som vanligt. Ingen fysisk kontakt ved levering som standard. Hos Visus mener vi, at et stress-frit liv er fundamentet for et fysisk og mentalt velbefindende. I lyset af den aktuelle situation er vi fast besluttede på at gøre alt, hvad der står i vores magt for at levere vores ordrer på den sikrest mulige måde. For at berolige vores kunder, lokalbefolkning og kolleger har vi samlet så meget information som muligt vedrørende coronavirussen fra relevante myndigheder.

Som følge af COVID-19 krisen kan der opleves uventede forsinkelser på leverancer. Dette skyldes det store pres som lige nu lægges på internationale fragtselskaber, og som er udenfor vores kontrol.

Dette er årsagen til, at pakken kan være ca. 1-2 uger om at blive leveret. Venligst tag dette med i dine overvejelser, når du bestiller.

Vi leverer som vanligt. Men nu med nul fysisk kontakt ved levering som standard.

Sidst men ikke mindst er vi i løbende kontakt med alle relevante myndigheder for at sikre, at vi gør alt, hvad der står i vores magt. Skulle du have den mindste bekymring, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.